Ashwagandha ekstrakt (5:1), tablete, KA

22.50 

Prehransko dopolnilo.

Ašvaganda (angleško ashwagandha), imenovana tudi zimska češnja, je eno najbolj znanih ajurvedskih prehranskih dopolnil. V ajurvedi je način, kako se uporablja ašvaganda, enakovreden ginsengu v tradicionalni kitajski medicini. Beseda ašvaganda pomeni “vonj po konjih” in verjame se, da nam njena korenina da moč konja. Zmanjšuje vata in kapha doši.

Ašvaganda je adaptogena rastlina, ki se prilagaja našim potrebam. Lahko deluje pomirjevalno, lahko pa nam da moč. Svetujemo jo v primeru stresa, izčrpanosti, težavah pri spanju, saj deluje na živčni sistem. Moški tudi radi posežejo po njej, saj deluje na spolno moč. Podpira normalno raven energije in vitalnosti. Deluje na nadledvično žlezo in tako na naš um in spanec.

Vsebina: 120 tablet, 30 g

4 na zalogi

Opis

Sestavine:  ašvaganda

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableto 2x na dan pred obrokom s toplo tekočino, brez žvečenja ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere. Uživanja se ne priporoča v primeru prekomernega delovanja ščitnice in v primeru okvare jeter.  Posamezniki z vročo konstitucijo naj vzamejo manjši odmerek Ashvagandhe in naj se izogibajo pretiranemu uživanju vročih pijač, kisle in začinjene hrane. V kolikor jemljete sedative, hipnotike, antiepileptike ali katerakoli zdravila na recept, vam uporabo  prehranskega dopolnila odsvetujemo.

Pregled:

  • Latinsko ime: Withania somnifera
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg