Yogaraja guggulu tablete, AYU

33.00 

Prehransko dopolnilo.

Kompleksna mešanica vsebuje guggulu, mustak in chitrak ter druga zelišča. Tradicionalno yogaraj guggulu zvišuje cirkulacijo, deluje proti artritisu, čisti kri, ima protivnetno delovanje. Je najbolj znan preparat v primeru degenerativnega artritisa, kjer so sklepi suhi, pokajoči, vneti in boleči. Deluje tudi v primeru revmatoidnega artitisa, lumbaga, putike, fibromialgije, sindromu karpalnega kanala, išiasu in krčih. Zmanjšuje vata došo. To je priljubljena priprava, ki jo v ajurvedski znanosti priporočajo za odpravljanje številnih problemov, povezanih z izrazito vata došo, predvsem v kostnem in živčnem tkivu (asthiin majja dhatu).

Vegansko.

Količina cca 150 tablet, 60 g

3 na zalogi

Opis

Sestavine: Guggulu (Commiphora mukul) izvleček 30,50 %, koruzni škrob, arabski gumi, Musta (Cyperus rotundus), Jiraka (Cuminum cyminum), Gokshura (Tribulus terrestris), Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula), Bibhitaki (Terminalia bellerica ) , Kalajaji (Nigella sativa), Gandhamarica (Piper cubeba), Ajwain (Trachyspermum ammi), Rasna (Pluchea lancelota), Devadaru (Cedrus deodara), Ela (Elatteria cardamomum), Tvak (Cinnamomum zeylanicum), Pathra (Cinnamomum tamala), Pippali (Piper longum), Chitrak (Plumbago zeylanica), Dhanyaka (Coriandrum sativum), Marica (Piper nigrum), Talisa (Abiens webbiana), Saindhava Lavana (kamena sol), Sunti (Zingiber officinale)

Priporočen dnevni odmerek: 3x ena tableta dnevno ali po navodilih ajurvedske svetovalke.

  • Ta izdelek je testiran na kontaminacijo s težkimi kovinami, bakterijami in plesnijo, da se zagotovi visoka kakovost izdelka in skladnost z nemškimi/EU direktivami in standardi.
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Proizvajalec: AyuCare, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.072 kg