Triphala tablete, bio, AYU

17.80 

Za triphala tablete se uporablja visoko kakovostne organske sadeže (amla, haritaki in bihitaki), katere se skrbno posuši pri nizkih temperaturah (pod 42 stopinj Celzija). V primerjavi z običajnim sušenjem na zraku je to zelo delikaten način sušenja plodov, saj ohranja naravne rastlinske snovi. Sadje se po sušenju uprašuje.

Vegansko.

Količina cca. 150 tablet, 60 g

 

25 na zalogi

Opis

Triphala, znana tudi kot “trije plodovi”, je najbolj znano ajurvedsko prehransko dopolnilo in po ajurvedi ima regenerativne in pomlajevalne učinke na človeško telo. Triphalo v skrbno odmerjenevm razmerju sestavljajo, amla (indijska kosmulja), haritaki (kebulski mirobalanovec) in bibitaki. Amla ima pomirjujoč učinek na pitta došo, haritaki večinoma pomirja vato in bibitaki je pomirjujoč za kapha došo. Kombinacija vseh treh plodov je uravnotežena za vse tri doše.

Pregled:

  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznan kot rasayana
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Primeren za zaužitje skozi celo leto
  • Usklajuje vse tri doše

Triphala je preizkušena v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.082 kg