Pippali, bio

10.90 

Pippali je podobnega okusa kot črni poper, vendar veliko manj težek. Uporablja se ga v mešanici trikatu, treh pekočih. Deluje na dihala, pomirja vata in kapha došo. Deluje predvsem na pljuča, na pranavaha sroto in avalambaka kapho.

Deluje tudi na prebavno močin absorbcijo, zaradi vsebnosti piperina, povečuje asimilacijo drugih sestavin, zato se velikokrat kombinira z drugimi zelišči. Deluje na jetra.

Vegansko.

Količina 70 g

17 na zalogi

Opis

Sestavine: dolgi poper ekološke pridelave

Pregled:

  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Proizvaja: Classic ayurveda, Nemčija
  • Država porekla: Indija
  • Zmanjšuje kapha in vata došo

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.146 kg