Pilex forte, mazilo za hemoroide

15.00

Himalaya Pilex forte, mazilo za hemoroide, je preizkušena ajurvedska formula v obliki mazila namenjena lajšanju številnih težav povezanih z nastankom hemoroidov. Mazilo je primerno tako za neprijetne težave, ki so posledica zunanjih ter notranjih hemoroidov, ki so težje dostopni. Vsebuje ajurvedska zelišča in ima močan učinek.

Za hitrejšo in celovito odpravo vzroka hemoroidov se priporoča hkratno uživanje Pilex tablet.

Teža 30 g

9 na zalogi

Opis

Uporaba: Himalaya Pilex forte mazilo nanašajte večkrat dnevno na prizadeto področje – priporočeno je vsaj 3x na dan in sicer toliko časa, da se stanje popravi.
Težje odvajanje samo še poveča bolečine in potencira težave s hemorodi. Hemoroidi lahko nastanejo kot posledica povišane vata ali pitta doše. Njihov nastanek je pogostejši v primerih, če:
– neprimerno hrano za vašo došo,
– uživate težko prebavljivo hrano,
– se prehranjujete s hrano, ki zapira,
– veliko sedite,
– se premalo gibljete.
Za celovito odpravo težav predlagamo obisk ajurvedske svetovalke, kjer dobite napotke. Ajurvedska krema Pilex predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Morda vam bo prav tako všeč…