Pilex forte, mazilo za hemoroide

15.00 

Mazilo.

Himalaya Pilex forte, mazilo za hemoroide, je preizkušena ajurvedska formula v obliki mazila namenjena lajšanju številnih težav povezanih z nastankom hemoroidov.

Pilex mazilo zmanjšuje maso hemoroidov, uravnava krvavitev in zdravi vneto kožo in sluznico. Nudi simptomatsko olajšanje rektalne krvavitve, bolečine, srbenja in odpravlja kronično zaprtje, povezano s hemoroidi. Lajša bolečine in zagotavlja neboleče iztrebljanje blata. Kot protimikrobno sredstvo preprečuje sekundarne mikrobne okužbe v telesu.

Mazilo je primerno tako za neprijetne težave, ki so posledica zunanjih ter notranjih hemoroidov, ki so težje dostopni. Vsebuje ajurvedska zelišča in ima močan učinek.

Za hitrejšo in celovito odpravo vzroka hemoroidov se priporoča hkratno uživanje Pilex tablet.

Teža 30 g

5 na zalogi

Opis

Uporaba: Himalaya Pilex forte mazilo nanašajte večkrat dnevno na prizadeto področje – priporočeno je vsaj 3x na dan in sicer toliko časa, da se stanje popravi.
Pregled:
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Himalaya, Indija
  • Država porekla: Indija
Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.