Pilex, tablete za hemoroide

18.90

Himalaya Pilex tablete so preizkušena ajurvedska formula, ki odpravi vzroke in pozdravi hemoroide.

Tablete Pilex delujejo protivnetno, analgetično, protimikrobno, odvajalno, antioksidativno ter hkrati celijo rane. Tablete Pilex zmanjšajo nabrekanje in otekanje žil in venskih kapilar. Protivnetno in protiinfektivno delovanje zmanjšuje vnetje, preprečuje okužbo in pospešuje celjenje. Odvajalna lastnost tablet Pilex odpravlja kronično zaprtje, povezano s hemoroidi.

Za hitrejšo in celovito odpravo vzroka hemoroidov se priporoča hkratno uporabo mazila Pilex.

Kontraindikacije: Uporaba Pilex tablet med nosečnostjo in v času dojenja ni priporočljiva. Vendar pa se mazilo Pilex forte lahko uporablja med nosečnostjo.

Količina 60 tablet

6 na zalogi

Opis

Uporaba: užijemo 2 tableti 2x dnevno z nekaj vode po obroku.
Težje odvajanje samo še poveča bolečine in potencira težave s hemorodi. Hemoroidi lahko nastanejo kot posledica povišane vata ali pitta doše. Njihov nastanek je pogostejši v primerih, če:
– neprimerno hrano za vašo došo,
– uživate težko prebavljivo hrano,
– se prehranjujete s hrano, ki zapira,
– veliko sedite,
– se premalo gibljete.
Za celovito odpravo težav predlagamo obisk ajurvedske svetovalke, kjer dobite napotke. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Morda vam bo prav tako všeč…