Manjistha prah, bio, KA

15.50 

Prehransko dopolnilo.

Manjishtha je bodičasta, zelnata, trajna, plezalna rastlina, ki raste v vseh regijah Indije. Po ajurvedski tradiciji beseda manjishta pomeni svetlo rdečo barvo, ki označuje njeno barvo in njen odnos do krvnih in kožnih motenj. Manjishtha ima pomirjujoč učinek na pitto in kapho. Še posebej izloča presežek pitta doše iz življenskih procesov v organizmu.

Vegansko. Količina 100 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: 100% mleta korenina Manjiste* (Rubia cordifolia)

*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priporočeni odmerek: največ 2-5 g dnevno (2 g je čajna žlička), 2-krat na dan s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi. Priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku. Ali po navodilih ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: rubia cordifolia
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • 100% čisti prah
  • Proizvaja: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija
  • Pomirja pitta in kapha doši, osvobodi telo presežka pitte

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.124 kg