Luftigleicht – dihalni sistem, bio kapsule, KA

21.90 

Prehransko dopolnilo.

Kapsule luftigleicht (lahek dih) so izdelane iz tradicionalne ajurvedske mešanice, ki deluje na dihalni sistem. Regulira udana vayu in avalambaka kapho.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vegansko.

Količina 80 kos, 40 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: malabarski oreh*, sladki koren*, tulsi*, kapsula: celuloza

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli 2x na dan po obroku s toplo vodo. Zjutraj se priporoča uživanje 1-2 čž chyavanprash in zvečer 1 čž haritaki churno. Pri akutnem kašlju užijemo tudi sitopaladi churno, ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Adhatoda vasica, Glycyrrhiza glabra, Ocimum sanctum
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Morda vam bo prav tako všeč…