Brahmi ekstrakt (15:1), tablete, KA

22.50 

Prehransko dopolnilo.

Brahmi ekstrakt je tradicionalno ajurvedsko zelišče za podporo normalnemu delovanju uma, spomina in živčnega sistema. Podpira normalno delovanje mentalnega zaznavanja in sposobnost koncentracije. Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Uravnava vse tri doše, najboljše za pitta došo.

Vsebina: 120 tablet, 30 g

10 na zalogi

Opis

Sestavine: Brahmi

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableto 2x na dan pred obrokom s toplo vodo, brez žvečenja ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg