Shota Kwatham, ekstrakt tablete Holy, KA

35.90 

Prehransko dopolnilo.

Shota Kwatham je ajurvedski zeliščna mešanica, znana po tem, da podpira normalno delovanje ledvic in urinarnega sistema. Deluje kot naravni diuretik in pomaga povečati proizvodnjo urina in zmanjšati zastajanje tekočine. Podpira delovanje ledvic in je koristen za zdravljenje bolezni ledvic in težav z urinarnim traktom.
Zeliščna mešanica tudi pomaga zmanjšati edeme, ki jih povzroča kopičenje odvečne tekočine v telesnih tkivih.

Linija HOLY – zelišča so blagoslovljena s 108 ponovitvami mantre Dhanvatari v templju Durga Devi v Kerali.

Količina: 60 tablet

5 na zalogi

Opis

Sestavine: Kurkuma – (Curcuma longa), Kalmegh (Andrographis paniculata), Luffa – (Luffa acutangula), Hareethaki (Terminalia chebula), Musta (Cyperus rotundus), Ingver (Zingiber officinale)

Priporočena količina: 1 tableta brez žvečenja dvakrat na dan pred jedjo s toplo vodo ali po priporočilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.