Shatavari ekstrakt (10:1), tablete, KA

22.50 

Prehransko dopolnilo.

Shatavari pomeni ‘sto korenin’, velikokrat pa se prevaja kot ‘ženska, ki ima sto mož’. Kot samo ime pove, gre za znani tonik zaženski reproduktivni sistem, ki spodbuja plodnost, uravnava menstruacijo, odličen je v menopavznem času. Poleg tega se uporablja pri vnetjih v prebavnem traktu, pekočih občutkih. Je tudi adaptogeno zelišče, ki telesu pomagala pri soočanju s fizičnim in čustvenim stresom. Uravnava vata in pitta došo.

Vegansko.

Količina 120 tablet, 60 g

19 na zalogi

Opis

Sestavine: Shatavari

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableto dvakrat na dan po obroku s toplo vodo brez žvečenja ali po navodilu ajurvedske svetovalke. Priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku.

Pregled:

  • Latinsko ime: Asparagus racemosus
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg