Pippali, bio prah, KA

13.90

Pippali je podobnega okusa kot črni poper, vendar veliko manj težek. Uporablja se ga v mešanici trikatu, treh pekočih. Tradicionalno dobro vpliva na dihala, pomirja vata in kapha došo. Uporablja se ga pri prehladu in mokrem kašlju. Deluje pomlajevalno na pljuča, na pranavaha sroto in avalambaka kapho. Z medom se uporablja pri astmi, bronhitisu, pljučnici in poslabšanem imunskem stanju, posebej v predelu pljuč.

Stimulira prebavno moč, uporaben pri slabi absorpciji, povečuje presnovno moč jeter, zaradi vsebnosti piperina, povečuje asimilacijo drugih sestavin, zato se velikokrat kombinira z drugimi zelišči. Deluje na jetra in jih ščiti.

Vegansko.

Količina 100 g

3 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija, Kerala Ayurveda
  • Zmanjšuje kapha in vata došo

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.146 kg

Morda vam bo prav tako všeč…