Draksha arishta, AJ

29.00 

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Po ajurvedski tradiciji se to vino, ki vsebuje rozine uporablja za dvig agnija, prebavnega ognja, zmanjšuje napihovanje, vetrove, napetost trebuha, deluje odvajalno, deluje proti kislini, gastritisu, ulkusih, spodbuja boljšo absorpcijo, pomaga pri IBS. Pomaga pri višanju telesne teže, anoreksiji nervozi. Deluje na dihala v primeru astme, bronhitisa, KOPB, kašlja in prehlada. Dviguje imunost.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje, do 10 let. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina 750 ml

5 na zalogi

Opis

Priporočeno odmerjanje: 10 – 20 ml, skupaj z enako količino vode, takoj po obroku, 2x dnevno.

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Vsebnost alkohola: 7.4 % vol
  • Proizvajalec Ajapa, Sri Lanka

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.048 kg

Morda vam bo prav tako všeč…