Draksha arishta, AJ

31.00 

Prehransko dopolnilo.

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Po ajurvedski tradiciji se to vino, ki vsebuje rozine in se uporablja za dvig agnija, prebavnega ognja. Deluje na celoten prebavni sistem ter na dihala. Dviguje imunost.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje, do 10 let. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina 750 ml

2 na zalogi

Opis

Sestavine: Drakša (rozine)

Priporočen dnevni odmerek: 10 ml napitka z 10 ml vode po obroku, 2x dnevno ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Vsebnost alkohola: 7,4 % vol
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Ajapa
  • Država porekla: Šri Lanka

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Izdelek vsebuje alkohol, zato se ne sme prodajati ali ponujati osebam mlajšim od 18 let. Z oddajo naročila potrjujete, da dosegate z zakonom določeno minimalno starost za nakup alkoholnih pijač. Prosimo, da z izdelkom ravnate odgovorno.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 1.048 kg

Morda vam bo prav tako všeč…