Dashamula prah, AYU

15.60 

Prehransko dopolnilo.

Dashamula (dashamoola) je ena najpomembnejših zeliščnih mešanic, ki se uporabljajo v ajurvedi. Prevod besede dashamoola je “deset korenin”, dasha pomeni “deset” in moola pomeni “korenine”, kar pomeni, da je zeliščni prašek narejen iz korenin. Dashamula ima pomirjujoč učinek na vse tri doše, predvsem vata došo, živčni sistem, kosti ter v času po porodu.

Vegansko.

Količina 80 g

5 na zalogi

Opis

Sestavine: bilva, agnimanta, šonaka, patala, gambari, bruhati, kantakari, gokšura, šalaparni in prišniparni

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička 2 krat dnevno s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Uživanje se ne priporoča otrokom, nosečnicam in doječim materam.

Pregled:

  • Latinsko ime: Aegle marmelos, Premna integrifolia, Oroxylum indicum, Stereospermum suaveolens, Gmelina arborea, Solanum indicum, Solanum Xanthocarpum, Desmodium gangeticum, Uraria picta, Tribulus terrestris
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: AyuCare, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.126 kg