Rajendra vas bo razvajal s tipičnimi indijskimi jedmi, ki jih sicer lahko užijete na vsakem vogalu ulic Rajasthana, Delhija ali Kerale.
Na kuharski delavnici Indijski ‘street food’ ne bomo šparali s pekočimi začimbami, gheejem ali sladkorjem, ampak pripravili vse jedi, tako kot se zagre v Indiji. Pričakujte eksplozijo okusov in dobre volje 🙂
Na kuharski delavnici o indijskem street foodu se boste naučili pripraviti nekaj tipičnih jedi Indije. Uporabili bomo chili, kardamom, ajwain, klinčke, grško seno, koriander in druge začimbe, cvrlo se bo in peklo!
Če vas zanima, kako pripraviti ajurvedsko usklajeno hrano, glede na sezono in doše vata, pitta in kapha, smo pripravili delavnice – Ajurvedska kuhinja po sezonah, oglejte si stran.
Termini Indijski ‘street food’ – kuharska delavnica
- Indijski ‘street food’ 1 – 23. november, 2024 ob 9:30 uri
- Indijski ‘street food’ 2 – 22. februar, 2025 ob 9:30 uri
Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo naučiti pripraviti nekaj tipičnih indijskih jedi, polnih okusa. Vse sestavine se lahko kupi v splošnih trgovinah, zato ni bojazni, da jih ne bi lahko sami pripravili tudi doma. Na delavnici prejmete tudi recepte.
Vodja delavnice
Delavnico bo vodil Rajendra Kumar Yadav v angleškem jeziku, pri prevodu bo priskočila na pomoč Kaja.
Cena in prijava
Prijava je obvezna. Za prijavo pišite na [email protected] ali se prijavite preko spodnjega obrazca.
Cena delavnice znaša 60 eur. Število mest na delavnici je omejeno in je za potrditev udeležbe potrebno predhodno plačilo na sledeč TRR. V namen obvezno pripišite – vaše ime in priimek, kuharska delavnica, datum delavnice
Ajuragni, Rajendra Kumar Yadav s.p., Vodnikova 187, 1000 Ljubljana
Številka TRR: TRR: SI56 1010 0006 2200 663