Indijski ‘street food’ – kuharska delavnica / RAZPRODANO


Podrobnosti dogodka

 • Date:
 • Kategorije:

Indijski street food
Indijski street food

Rajendra pravi, da si po petih letih kuharskih delavnic o ajurvedskih jedeh želi nekaj spremembe.  Tokrat želi kuhati tipične indijske jedi, ki jih sicer lahko užijete na vsakem vogalu ulic Rajasthana, Delhija ali Kerale. Tokratna kuharska delavnica – indijski street food ne bo nič kaj prilagojena zahodnemu okusu, ampak tipično indijska. Z začimbami in količino gheeja se na tej delavnici ne bo šparalo – zato se oglasite le pogumni in pričakujte eksplozijo okusov 🙂

Na kuharski delavnici o indijskem street foodu se bomo naučili pripraviti nekaj tipičnih jedi severne in južne Indije. Uporabili bomo chili, kardamom, ajwain, klinčke, grško seno, koriander in druge začimbe, cvrlo se bo in peklo! Pripravili bomo masala chai, pakore, masala dose, raito in chatni.

Indijski street food – kuharska delavnica

 • nedelja, 3. marca 2024 ob 9:30 uri – zaključek ob cca. 13:30 uri.

Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo naučiti pripraviti nekaj tipičnih indijskih jedi, polnih okusa. Vse sestavine se lahko kupi v splošnih trgovinah, zato ni bojazni, da jih ne bi lahko sami pripravili tudi doma. Na delavnici prejmete tudi recepte.

Vodja delavnice

Delavnico bo vodil Rajendra Kumar Yadav v angleškem jeziku, pri prevodu bo priskočila na pomoč Kaja.

Cena in prijava

DELAVNICA JE POLNO ZASEDENA, PRIJAV NE SPREJEMAMO VEČ.

Prijava je obvezna. Za prijavo pišite na [email protected] ali se prijavite preko spodnjega obrazca.

Cena delavnice znaša 60 eur. Število mest na delavnici je omejeno in je za potrditev udeležbe potrebno predhodno plačilo na sledeč TRR. V namen obvezno napišite – ime in priimek udeleženca/ke + kuharska delavnica.

Ajuragni, Rajendra Kumar Yadav s.p., Vodnikova 187, 1000 Ljubljana
Številka TRR: SI56 1010 0006 1134 827

  Prijava na dogodek

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Dodatna vprašanja