Karela prah, bio, KA

14.00

Karela je v Indija zelo znana in široko uporabljena zelenjava – grenka kumara. Uravnava nivo krvnega sladkorja, zato je nepogrešljiva pri diabetesu. Za ta primer jo najraje kombiniramo z zeliščem gurmar, kurkumo in grškim senom. Njen grenek okus uravnava kapha došo, uravnava delovanje trebušne slinavke in stimulira metabolizem maščobnega tkiva.

V prebavnem traktu deluje proti bakterijam in parazitom, saj ima nežen purgativni učinek. Zmanjšuje vnetja v črevesju. Učinkuje na jetra (ranjaka pitta), čisti kri in posledično učinkuje na kožo (bhrajaka pitta).

Vegansko.

Količina 100 g

2 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Latinsko ime: momordica charantia
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznana za diabetes
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda
  • Pomirja vse tri doše, še posebej kapha došo

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.400 kg