OM SWARA – prebujanje božanskega glasu z Manu Hvala


Podrobnosti dogodka


Manu Hvala

Tokrat organiziramo posebno delavnico o petju in zvoku za ženske, v sodelovanju z umetnico, pevko, avtorico, tekstopisko in glasbeno producentko – Manu Hvala.

Zvok in vibracija imata v jogi in jogijski filozofiji velik pomen, saj sta oba povezana s prvim elementom manifestiranega sveta – prostorom. Prostor je pomemben za vse nadaljne elemente in forme, iz njega izhajajo vsi potenciali kreacije. Swara pomeni zvok in z lastnim zvokom in petjem manter bomo na tej delavnici, ki je namenjena ženskam, osvobajale notranje blokade in ustvarjale nov prostor. Onkraj prostora najdemo stik z najglobljim Bistvom Sebe in preko zvoka najdemo to pot.

Om Swara – prebujanje božanskega glasu

Om Swara je edinstvena delavnica, ki jo je ustvarila Manu, da podpre sopotnice življenja pri opolnomočenju njihovega glasu.

Manu je skozi svoje izkušnje spoznala, da je to del njenega poslanstva – pomagati pri raziskovanju moči glasu in zvoka. Cilj delavnice je, da se ženske povežejo s svojo pravo naravo skozi svoj glas, se z njim osvobodijo in odpravijo morebitni predsodek, da je petje namenjeno le tistim s tako imenovanim talentom.

Skozi starodavne tehnike in osebne pristope, ki jih je Manu razvijala skozi celo svoje življenje, bomo odkrivale, kako glas in zvok v naše življenje prinašata harmonijo, mir in zdravljenje na vseh ravneh našega bitja. Prebujanje božanskega glasu je kot duhovno razsvetljenje, je notranje prebujenje. Gre za proces, v katerem posameznik začne globlje dojemati in slišati božansko prisotnost v sebi in svojem življenju. To vključuje čutenje povezanosti z našo dušo, z višjimi silami, notranjega miru, jasnost misli in globoko duhovno izkušnjo.

Potek delavnice

  • Razumevanje zvoka in vibracij  Spoznali bomo, kako zvok in vibracije vplivajo na naše telo in duha
  • Ritual z Modrim Lotusom Namenjen odpiranju grlene čakre in izražanju naše resnične narave. Starodavna naravna medicina, čaj modrega lotusa, znan po svojih pomirjujočih in duhovnih lastnostih, pomaga pri odpiranju in uravnoteženju grlene čakre (Vishuddha), ki je center našega izražanja in resnice
  • Prebujanje svojega telesa skozi čutni ples
  • Dihalne tehnike in odpiranje glasu – Naučile se bomo tehnik dihanja, ki odprejo naš glas
  • Uporaba toninga – Uporabili bomo toning za uravnoteženje energijskih centrov; Čaker
  • Petje starodavnih svetih manter – Petje manter za duhovno povezavo, zdravljenje in manifestiranje božanskega v naše življenje
  • Vodena meditacija – Meditacija z intuitivnim petjem ob šamanskem bobnanju; za globoko sprostitev, povezovanje z boginjo v nas
  • Izkušnja božanske povezanosti – Doživele bomo božansko povezanost skozi svoj glas
  • Vprašanja in nasveti – Manu bo odgovarjala na vsa vprašanja

Cilji delavnice

  • Ustvariti varen prostor za ženske
  • VzLjubiti svoj glas
  • Povečati zavedanje o zdravilni moči našega glasu in zvoka
  • Naučiti se tehnik za osebno in kolektivno zdravljenje
  • Naučiti se petja svetih Manter

Kdo je Manu?

Manu je umetnica, pevka, avtorica in diplomirana inženirka multimedijskih komunikacij na Fakulteti za elektrotehniko. S svojim edinstvenim glasom popelje poslušalce globoko v svoj svet, ki se dotakne duše. Priljubljena predstavnica Slovenije na Eurosongu leta 2016 (ManuElla) ustvarja glasbo, ki je rezultat vseživljenjskega brezkompromisnega sledenja notranjemu glasu. Njena glasba presega zgolj note in vabi poslušalce, da se dvignejo ob njej, svet barva v odtenkih upanja in odmeva obljubo novega dne.

Leta 2012 je z odliko diplomirala na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, kjer je svoje znanje in strast usmerila v glasbeno produkcijo in audio inženiring. Svojo tehnično izobrazbo je nežno prepletla s svojo glasbeno dušo, kar jo je pripeljalo do ustvarjanja pevskih delavnic Om Swara.

Navdihnjena s čudesi kvantne fizike in zavedanjem, da je vse zvok, da smo zvok mi sami ter da je vesolje prežeto z vibracijami, je Manu združila tehnično znanje z duhovno globino duše in petja.

Njene delavnice Om Swara raziskujejo harmonijo zvoka in notranji mir ter pomagajo udeležencem odkriti svojo povezavo z vesoljem.

Decembra 2022 je izdala svoj prvi mednarodni album “Sunrise”, ki ga je ustvarila skupaj z enim najbolj cenjenih avtorjev in glasbenikov sveta, Američanom Ericom Bazilianom, ki je med drugim napisal tudi eno njenih najljubših pesmi “What If God Was One Of Us” pevke Joan Osborne. Album odraža njeno glasbeno potovanje in osebno rast.

Prilsuhnite nekaterim pesmim

Manu Hvala ni le pevka, je umetnica, ki s svojim petjem in glasbo prinaša svetlobo in upanje v svet.

Kdaj bo delavnica?

Delavnica bo potekala v nedeljo, 3. novembra od 16:00 ura do cca. 20:00 ure. Potekala bo v Ajurjoga studiu, Vodnikova 187, Ljubljana.

Cena in prijave

Cena delavnice znaša 118 EUR. Predhodne prijave so obvezne, s plačilom se potrdi prijava. Za prijavo in podatke za plačilo pišite na [email protected]

 

    Prijava na dogodek

    Ime in priimek (obvezno)

    Vaš eMail (obvezno)

    Telefon (obvezno)

    Dodatna vprašanja