Yogaraja guggulu tablete

32.00

Kompleksna mešanica vsebuje guggulu, mustak in chitrak ter druga zelišča. Zmanjšuje vata došo in stimulira pitto na prebavnem nivoju. To je priljubljena priprava, ki jo v ajurvedski znanosti priporočajo za odpravljanje številnih problemov, povezanih z izrazito vata došo, predvsem v kostnem tkivu (asthi dhatu).

Vegansko.

Količina cca 150 tablet, 60 g

5 na zalogi

Opis

Tradicionalno zvišuje cirkulacijo, deluje proti artritisu, čisti kri, ima protivnetno delovanje. Je najbolj znan preparat v primeru degenerativnega artritisa, kjer so sklepi suhi, pokajoči, vneti in boleči. Deluje tudi v primeru revmatoidnega artitisa, lumbaga, putike, fibromialgije, sindromu karpalnega kanala, išiasu in krčih. Navedbe niso znastveno potrejene.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.072 kg