Vidari prah, bio, KA

14.00 

Prehransko dopolnilo.

Vidari ali vidarikand se v ajurvedi uporablja za ženski reproduktivni sistem in ima podobne lastnosti kot divji yam. Uravnava menstrualni cikel, krepi maternico, jajčnike, deluje pri neplodnosti. V času menopavze ga kombiniramo s shatavarijem. V času dojenja spodbuja izločanje mleka. Krepi tudi moški reproduktivni sistem, saj spodbuja spermatogenezo, še posebej dobro deluje za ta namen skupaj z ašvagando.

Kot zelišče je hranilno, uravnava vata in pitta došo, ima anaboličen učinek, krepi mišično in živčno tkivo, zato se uporablja tudi pri fibromialgiji, kronični utrujenosti, mišični šibkosti in bolečinam. Kontraindikacija je povišna kapha doša in toksini (ama) v telesu.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

3 na zalogi

Opis

Sestavine: Vidari ali vidarikand*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1-2 čajni žlički 2x na dan s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi, prvi odmerek naj bo po zajtrku ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: pueraria tuberosa
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.400 kg