Triphala prah, bio

10.90

Za triphala mešanico začimb se uporablja visoko kakovostne organske sadeže (amla, haritaki in bihitaki), ki jih skrbno sušimo pri nizkih temperaturah (pod 42 stopinj Celzija). V primerjavi z bolj pogostim tipom sušenja na zraku je to zelo nežen način, ki ohranja naravne rastlinske snovi v plodu. Po sušenju plodove zmeljemo v prah.

Prašek ustreza smernicam za kakovost presne hrane, ne vsebuje nobenih polnilnih ali pomožnih snovi. S svojimi sestavinami, vključno s sekundarnimi rastlinskimi sestavinami, vsebuje vse dobrote svežega sadja.

Vegansko.

Količina 100 g

Ni na zalogi

Opis

Triphala, znana tudi kot “trije plodovi”, je najbolj znano ajurvedsko prehransko dopolnilo in po ajurvedi ima regenerativne in pomlajevalne učinke na človeško telo. Triphalo v skrbno odmerjenevm razmerju sestavljajo, amla (indijska kosmulja), haritaki (kebulski mirobalanovec) in bibitaki. Amla ima pomirjujoč učinek na pitta došo, haritaki večinoma pomirja vato in bibitaki je pomirjujoč za kapha došo. Kombinacija vseh treh plodov je uravnotežena za vse tri doše.

Pregled:

  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznan kot rasayana
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Primeren za zaužitje skozi celo leto
  • Usklajuje vse tri doše

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.