Maha Tikta ghrita

29.90 

Tikta Ghrita ali grenek ghee je zdravilno prečiščeno maslo obogateno z ajurvedskimi zelišči grenkega okusa, ki tako delujejo čistilno. Glavna zelišča vključujejo Neem, Kutki, Kalmegha, Bhumyamalaki, kurkuma, Daruharidra, Karella (grenka melona) in Musta med mnogimi drugimi. Ta mešanica je ojačana (maha) in močneje deluje.

V ajurvedski tradiciji se Tikta Ghita pogosto uporablja za bolezni jeter, vnetna stanja (npr. artritis), za zdravljenje aken in drugih težav s kožo, kopičenje strupenih snovi (zlasti v jetrih in krvi), prekomerno toploto v telesu, hormonsko neravnovesje in večino motenj Pitta.

Količina 150 g

1 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Naravni izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Lahko vsebuje sledi laktoze

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.39 kg