Shatavari rasayana, KA

31.00 

Prehransko dopolnilo.

Shatavari Rasayana je edinstvena mešanica zelišč, ki optimizira zdravje in vitalnost žensk vseh starosti. Shatavari je najpomembnejši tonik rasayana za ženske, ki ima hranilni in pomlajevalni učinek na ženski hormonski in reproduktivni sistem. Izjemno pomaga pri lajšanju menstrualnih nepravilnosti, bolečin in hormonskega neravnovesja, hkrati pa krepi prebavo, imunost in odpornost na stres. Primerno za vata in pitta došo.

Količina: 500 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: Naravni trsni sladkor, Shatavari, Ghee – prekuhano maslo, Ingver, Kardamom, Gokshura, Pippali, Sladki koren

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička, 2x dnevno v topli vodi ali mleku, zjutraj in zvečer pred obrokom ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Saccharum officinarum, Asparagus racemosus, Zingiber officinale, Elettaria cardamomum, Tribulis terrestris, Piper longum, Glycyrrhiza glabra
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.875 kg