Sharkara – ajurvedski trsni sladkor

5.50 

Sharkara nastane iz sladkornega trsa in je najbolj cenjena vrsta ajurvedskega sladkorja. Ta kraljevi sladkor zahteva veliko truda za proizvodnjo in je izdelan po tradicionalnih ajurvedskih metodah. Kompleksni proizvodni proces omogoča, da sharkara sladkor ne zakisli telesa.

Ob koncu procesa rafiniranja je običajen beli sladkor navadno beljen z žveplovo kislino, ki uničuje vse pozitivne lastnosti. Pri proizvodnji klasične ajurvedske sharkare, se tovrsten postopek beljenja izpusti, kar je razvidno iz svetlo sive barve sladkorja. Sharkara ima skoraj nevtralno vrednost pH.

Količina: 300 g. Vegansko

8 na zalogi

Opis

Sestavine: Sharkara.

Hranilna vrednost na 100 g: Energija 1680kJ/401 kalorij, Maščoba 0g od tega: Nasičene maščobne kisline 0g, ogljikovi hidrati 100 g od tega: Sladkor 100g, prehranske vlaknine 0 g, sol 0 g

  • Hraniti na suhem in hladnem prostoru.
  • Proizvajalec: Classic Ayurveda, Nemčija

Ajurvedska prehrana predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Celostni pregled opravite pri ajurvedski svetovalki.