Shankhapushpi prah, bio, KA

15.90 

Prehransko dopolnilo.

Po tradicionalnih ajurvedskih tekstih se shankhapushpi uporablja za majja dhatu – živčno tkivo, pri anksioznosti, depresiji, izgubi spomina, nespečnosti, epilepsiji, stresu, ADD. Deluje tudi na prebavni trakt in pomaga proti zaprtju, počasni prebavi, krvavitvam v prebavnem traktu, čisti jetra. Ima afiniteto do shukra dhatu – reproduktivnega tkiva, ki ga hrani in spodbuja rodnost pri moških in ženskah. Odlično se kombinira z zeliščem brahmi.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

Ni na zalogi

Opis

Sestavine: Shankhapushpi*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1/2 čajne žličke 2x dnevno po obroku z nekaj tople vode ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Evolvulus alsinoides
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.