Saraswati arishta Bai 84, Euroved

21.50 

Prehransko dopolnilo.

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Tradicionalno se to vino uporablja pri težavah z depresijo, anksioznostjo, nespečnostjo, težavah s spominom in koncentracijo. Napitek spada v skupino medhya rasayana, kar pomeni obnovitveno za živčni sistem.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina: 250 ml

1 na zalogi

Opis

Sestavine: voda, 63% indijski pljučnik, 31% surovi trsni sladkor, ingver, črni poper, zelišča

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Latinsko ime: Woodfordia fruticosa, Bacopa monnieri
  • Vsebnost alkohola: 6,4 % vol
  • Proizvajalec: NIMI, Nemčija

Priporočeni dnevni vnos: pol zamaška dvakrat na dan = 2 čajni žlički v vodi med obroki (=20 ml) ali po navodilu ajurvedske svetovalke. Dnevni odmerek (2*2 čajni žlički = 20 ml dnevno) vsebuje vodni izvleček 12,5 g indijskega pljučnika.

Hranilne vrednosti pri 100 ml: 497kJ/117 kcalkJ/kcal, maščoba <0,1 g od tega: nasičene maščobne kisline <0,1 g, ogljikovi hidrati 27,9 g od tega sladkorji 21,7 g, beljakovine 1,33 g,  sol 0,053 g.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Izdelek vsebuje alkohol, zato se ne sme prodajati ali ponujati osebam mlajšim od 18 let. Z oddajo naročila potrjujete, da dosegate z zakonom določeno minimalno starost za nakup alkoholnih pijač. Prosimo, da z izdelkom ravnate odgovorno.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 1.048 kg