Punarnava prah, bio, NIMI

12.40 

Prehransko dopolnilo.

Punarnava raste v vseh delih Indije, predvsem v deževnem obdobju. Za izdelavo zeliščnega prahu se uporablja samo bela cvetoča vrsta. Beseda punarnava je sestavljena iz dveh besed: punar pomeni znova in nava pomeni novo. Prevod punarnave je torej “rastlina, ki obnavlja telo”.

Vegansko.

Količina 100 g

1 na zalogi

Opis

Punarnava raste obilno povsod v Indiji in se pobere po deževnem obdobju. Po ajurvedski tradiciji spodbuja zdravo delovanje urinarnega sistema in ima lastnosti rasyane (obnavlja in pomlajuje). Punarnava ima pomirjujoč učinek na vse tri doše, predvsem vata in kapha.

Sestavine: Punarnava* (lat. Boerhaavia Diffusa)

*Iz kontrolirane ekološke pridelave

Pregled:

  • Latinsko ime: boerhaavia diffusa
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • 100% čisti prah
  • Proizvajalec: NIMI, Nemčija. Država porekla: Indija
  • Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.146 kg