Mandukaparni prah, bio

18.00

Mandukaparni ali Gotu Kola (Centella Asiatica) v Severni Indiji imenujejo tudi Brahmi. Tudi Bacopa Monnieri je znana po imenu Brahmi. Pomen besede “Brahmi” je “spodbujanje intelekta”, ki velja za oba zelišča. Zato vedno preverite botanično ime zelišča, ki ga jemljete.

Vegansko.

Količina 100 g

1 na zalogi

Opis

Drugo ime za Mandukaparni je Gotu Kola. Podobno kot Brahmi je zelišče, ki spodbuja intelekt, znano po svojih nevrozaščitnih lastnostih. Zaradi tega se običajno uporablja za izboljšanje spomina in drugih kognitivnih funkcij. Deluje tudi na kožo, želodčno sluznico, limfni sistem, srce in pljuča. Poveča izločanje glikoproteina in želodčnega mucina v želodcu, kar pomaga preprečiti poškodbe želodčne sluznice zaradi odvečne kisline. Torej pomaga pri želodčnih boleznih, vključno z gastritisom, GERB, izgubo apetita pri gastritisu ali refluksu kisline itd.

Pregled:

  • Latinsko ime: centella asiatica
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Zmanjšuje vata in pitta došo

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.144 kg