Maha Tikta ghrita

29.90 

Prehransko dopolnilo.

Tikta Ghrita ali grenek ghee je prečiščeno maslo obogateno z ajurvedskimi zelišči grenkega okusa, ki tako delujejo čistilno. Glavna zelišča vključujejo Neem, Kutki, Kalmegha, Bhumyamalaki, kurkuma, Daruharidra, Karella (grenka melona) in Musta med mnogimi drugimi. Ta mešanica je ojačana (maha) in močneje deluje.

V ajurvedski tradiciji se Tikta Ghita pogosto uporablja za bolezni jeter, vnetna stanja (npr. artritis), za zdravljenje aken in drugih težav s kožo, kopičenje strupenih snovi (zlasti v jetrih in krvi), prekomerno toploto v telesu, hormonsko neravnovesje in večino motenj Pitta.

Količina 150 g

3 na zalogi

Opis

Sestavine: ghee, Neem, Kutki, Kalmegha, Bhumyamalaki, kurkuma, Daruharidra, Karella (grenka melona), Musta

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička na tešče s toplo vodo pred zajtrkom ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kottakal, Indija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.39 kg