Khadira arishta Bai 69, Euroved

21.50 

Prehransko dopolnilo.

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Tradicionalno se to vino uporablja pri težavah s kožo, aknah, dermatitisu, psoriazi saj znižuje pitta došo.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina: 250 ml

2 na zalogi

Opis

Sestavine: voda, 8,7 % surovega trsnega sladkorja, med, akacijev strojar, ostrolistna žutika, indijska kosmulja, zelišča

Priporočeni dnevni vnos: pol zamaška dvakrat na dan = 2 čajni žlički v vodi med obroki (=20 ml) ali po priporočilu ajurvedske svetovalke. 

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Latinsko: Acacia catechu, Cedrus deodara, Berberis aristata, Emblica officinalis, Terminalia bellirica, Terminalia chebula, Woodfordia fruticosa
  • Vsebnost alkohola: 6,6 % vol
  • Proizvajalec: NIMI, Nemčija

Dnevni odmerek (pri 2*2 čajni žlički = 20ml dnevno) vsebuje vodni izvleček iz 2g akacijeve in ošitaste žutike..

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Izdelek vsebuje alkohol, zato se ne sme prodajati ali ponujati osebam mlajšim od 18 let. Z oddajo naročila potrjujete, da dosegate z zakonom določeno minimalno starost za nakup alkoholnih pijač. Prosimo, da z izdelkom ravnate odgovorno.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 1.048 kg