Kapikachu prah, bio, NIMI

13.50 

Prehransko dopolnilo.

Kapikachu je znan tudi pod imeni atma gupta ali kavcha. V ajurvedi je znan kot tonik za reprodukcijski sistem in afrodiziak, tako za moške kot ženske. Deluje pri nepolodnosti, nizkem libidu, impotenci, prehitri ejekulaciji. Deluje tudi na živčno tkivo. Je naravni izvor L-dopa, ki je prekursor dopamina in se zato uporablja pri parkinsonovi bolezni. Njegov učinek deluje tudi pri paralizi, krčih oz. vata neravnovesjih v majja dhatuju. Kontraindikacija je ama ali povišana kapha doša.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

Ni na zalogi

Opis

Sestavine: Kapikachu*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička 2 x na dan s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi ali po navodilu ajurvedske svetovalke. Priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku.

Pregled:

  • Latinsko ime: Mucuna pruriens
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: NIMI, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg