Haritaki prah, bio, XL, KA

42.00 

Prehransko dopolnilo.

Haritaki je listnato drevo, ki raste predvsem v Indiji, Nepalu, Maleziji in Vietnamu. Haritaki prah je izdelan iz plodov drevesa. Haritaki deluje na črevesje in prebavni sistem. V ajurvedi zdravo črevesje igra pomebno vlogo za za ravnovesje celega telesa, zato je njegovo čiščenje prvi korak. Ime haritaki izvira iz sanskrtske besede “harate”, ki pomeni “odstranjevanje bolezni”. Haritaki pomirja vata došo.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 500 g

2 na zalogi

Opis

Sestavine: Haritaki/kebulski mirobalanovec*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: največ 2-5 g na dan (2 g je čajna žlička), 2 x dnevno s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi, priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: Terminalia chebula
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.152 kg