Guduchi prah, bio, KA

14.00 

Prehransko dopolnilo.

Guduchi je s svojimi srčastimi listi v ajurvedi znan tudi kot amrita oz. božanski nektar. Njegova terapevtska moč je v pomlajevanju in krepitvi telesa, hkrati pa razstruplja in čiščenje celotnega sistema, zlasti preko jeter. V ajurvedi se uporablja za zdravljenje različnih okužb, vročic, kožnih bolezni, za imunski sistem, pri težavah prebavnega trakta, kandidi, metabolnih nepravilnostih. Uravnava vse tri doše, najbolj pitta došo.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vegansko.

Količina 100 g

5 na zalogi

Opis

Sestavine: Guduchi*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1-2 čajni žlički 2x dnevno z nekaj tople vode 30 min po jedi ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: tinospora cordifolia
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg