Guduchi ekstrakt (10:1), kapsule, KA

21.00 

Prehransko dopolnilo.

Guduchi je s svojimi srčastimi listi v ajurvedi znan tudi kot amrita oz. božanski nektar. Guduchi se v ajurvedi uporablja za zdravljenje različnih okužb, vročic, motenj sečil in prebavnih motenj. Čisti jetra in posledično tudi kožo, odstranjuje amo – toksine. Odličen je kot podpora imunskemu sistemu, vnetnim stanjem v telesu in v prebavnem traktu. Guduchi uravnava vse tri doše, še posebej pitta došo. Zaužitje ni priporočljivo med nosečnostjo in med dojenjem.

Vegansko.

Količina 60 kapsul, 30 g

4 na zalogi

Opis

Sestavine: Guduchi, kapsula celuloza

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsulo 2 x dnevno pred obrokom s toplo vodo brez žvečenja ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: tinospora cordifolia
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg