Gel za tuširanje vrtnica, Soul tree

15.10 

Soul tree gel za tuširanje vsebuje Cvetne liste organsko pridelane vrtnice, ki zgladijo kožo. Vodica vrtnice se meša z izvlečkom vetiverja, ki ima hladilne lastnosti, in aloje vero, ki vlaži kožo. Ta aromatični gel, ki ne vsebuje mila, globinsko čisti in pomirja kožo. Koži vrne napetost, svežino in vlažnost.

  • kozmetika z nemškim certifikatom BDIH, z oznako »Naravno«
  • 100% rastlinskega izvora
  • ni preizkušeno na živalih
  • naši izdelki ne vsebujejo parabenov, silikonov, svinca, ftalatov DEA/TEA, SLS/SLES, mineralnega olja, petrolatuma in umetnih dišav.

Ta izdelek je namenjen vsem tipom kože.

Neto količina: 300 ml

 

7 na zalogi

Opis

Uporaba – Med prhanjem uporabljajte gel s pomočjo lufe iz naravne gobe ali umetne gobe in nato sperite. Ker je izdelek nežen za kožo, je primeren za vsakodnevno uporabo.

Izdelek je namenjen ženskam in moškim.

Sestavine

Voda, koko glukozid, lauril glukozid, glicerin, ekstrakt vetivera (Vetiveria zizanioides)*, sok aloe vere (Aloe barbadensis)*, kapril glukozid, ekstrakt vrtnice (Rosa damascena)*, ekstrakt hibiskusa (Hibiscus rosa sinensis)*, citronska kislina, ksantanska guma, natrijev levulinat, olje ratanjyota (Onosma hispidum), med*, dišava**, natrijev sorbat, linalol**, limonen**, citronelol**, geraniol**, benzil alkohol, benzil cinamat**, citral**, eugenol**, farnesol**

*S kmetij, ki imajo certifikat o organski pridelavi

**Iz esencialnih olj

Pred uporabo – Čeprav so vsi naši izdelki pridobljeni po naravni poti, z uporabo najboljših in najčistejših sestavin, priporočamo, da natančno preberete sestavo in preverite, ali ste alergični na sestavni del omenjenih sestavin.

Rok uporabnosti – Porabite v 30 mesecih od datuma proizvodnje.

Neto količina: 300 ml