Dashamula arishta Bai 59

21.50 

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Tradicionalno se to vino uporablja za nižanje vata doše v majja dhatu (živčnem tkivu) in prebavnem traktu. Uporablja se v poporodnem obdobju za čiščenje in krepitev reproduktivnega tkiva.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s tradicionalnim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Proizvedeno v Evropi.

Količina 250 ml

3 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Vsebnost alkohola: 8.4 % vol
  • Woodfordia fruticosa

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg