Akcija!

Dashamula arishta Bai 59, Euroved

18.50 

Prehransko dopolnilo.

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Tradicionalno se to vino uporablja za nižanje vata doše v majja dhatu (živčnem tkivu) in prebavnem traktu. Uporablja se v poporodnem obdobju za čiščenje in krepitev reproduktivnega tkiva.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s tradicionalnim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Količina: 250 ml

3 na zalogi

Opis

Sestavine: voda, 52% surovega trsnega sladkorja, 8% vinske trte, 4% medu, tinospora cordifolia, indijska kosmulja, zelišča.

Dnevni odmerek: pol zamaška dvakrat na dan = 2 čajni žlički v vodi med obroki (=20 ml) ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Vsebnost alkohola: 8.4 % vol
  • Latinsko: Woodfordia fruticosa
  • Proizvajalec: NIMI, Nemčija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Izdelek vsebuje alkohol, zato se ne sme prodajati ali ponujati osebam mlajšim od 18 let. Z oddajo naročila potrjujete, da dosegate z zakonom določeno minimalno starost za nakup alkoholnih pijač. Prosimo, da z izdelkom ravnate odgovorno.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg