Chyavanprash, sadna pasta amle; AYU

29.80 

Chyavanprash se proizvaja izključno v majhni, tradicionalni ajurvedski tovarni za evropski trg. Plodove drevesa amla, kot tudi večino ostalih uporabljenih zelišč, v ogromnih gozdovih Gujarata oberejo ročno.

Originalni ajurvedski recept, premium kvaliteta.

Kot sladilo uporabljamo najčistejši in najbolj naravni ajurvedski sladkor sharkara. Proizvedeno v Indiji pod nadzorom ajurvedskih strokovnjakov.

Sestavine: Sharkara trsni sladkor, amla plodovi (23%), prečiščeno maslo (ghee), med, bambus, dolgi poper, mešanica zelišč in začimb.

Količina 450 g

15 na zalogi

Opis

Chyavanprash se proizvaja po originalni recepturi že tisočletja, uživajo ga lahko otroci, odličen je tudi za starejše. Po ajurvedski tradiciji ga največkrat uporabljamo v zimskem času, saj krepi imunski sistem, deluje na dihalni, reproduktivni in mišični sistem ter uravnava funkcije prebave. Uravnava vse tri doše.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.