Brahmi prah, bio, KA

18.00 

Prehransko dopolnilo.

Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Po ajurvedski tradiciji usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Uporabi se celotna rastlina.

Brahmi je eden najmočnejših možganskih tonikov v ajurvedski farmakopeji. V Aziji se že tisočletja uporablja kot zdravilo in kot okusna listnata zelenjava. To slastno zeleno zelišče je priljubljeno za izboljšanje pozornosti in koncentracije ter za ohranjanje ostrega intelekta.
Brahmi podpira zdravo prekrvavitev možganov in s tem dober spomin in koncentracijo. Zelo radi ga uporabljajo študentje, mentalno zaposleni ter tudi starejši.

Velja za medhya rasayano, kar pomeni, da učinkuje pomlajevalno na živčni sistem, povečuje koncentracijo in spomin. Odlično se kombinira z zeliščem shankapushpi.

Preberi več o brahmiju tu.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

4 na zalogi

Opis

Sestavine: Brahmi*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: največ 2-5 g na dan (2 g je čajna žlička), 2 x dnevno s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi ali po navodilu ajurvedske svetovalke.

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg