Brahmi prah, bio, KA

18.00 

Ajurveda opisuje brahmi kot “rastlino z znanjem brahmana”, absolutnega obstoja. Po ajurvedski tradiciji usklajuje pranavato, ki jo ajurveda povezuje z optimalnim spominom, koncentracijo. Uporabi se celotna rastlina.

Brahmi je eden najmočnejših možganskih tonikov v ajurvedski farmakopeji. V Aziji se že tisočletja uporablja kot zdravilo in kot okusna listnata zelenjava. To slastno zeleno zelišče je priljubljeno za izboljšanje pozornosti in koncentracije ter za ohranjanje ostrega intelekta.
Brahmi podpira zdravo prekrvavitev možganov in s tem dober spomin in koncentracijo. Zelo radi ga uporabljajo študentje, mentalno zaposleni ter tudi starejši.

Velja za medhya rasayano, kar pomeni, da učinkuje pomlajevalno na živčni sistem, povečuje koncentracijo in spomin. Odlično se kombinira z zeliščem shankapushpi.

Preberi več o brahmiju tu.

Vegansko.

Količina 100 g

6 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Latinsko ime: bacopa monnieri
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Proizvajalec: Kerala ayurveda
  • Zmanjšuje vata in pitta došo

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg