Ashwagandha latte s kurkumo, bio, KA

23.00 

Pripravek za napitek.

Ta mešanica vsebuje ashwagandho, shatavari, sladki koren, kurkumo, kardamom in cimet, vse v bio kvaliteti. Pitje tega napitka lahko postane okusen novi ritual, da se po napornem dnevu sprostimo, prizemljimo in uravnamo hormonski ter živčni sistem.

Ashwagandha je adaptogena rastlina, ki nas pomiri ali da energijo. Shatavari ureja menstruacijo in povečuje estrogen v telesu, sladki koren pa blagodejno deluje na nadledvično žlezo in živčni sistem. Kardamom odpira odpira dihalne poti, tako v telo pride več prane – življenjske energije. Kurkuma deluje protivnetno.

Z ajurvedskega vidika ta mešanica uravnava Vata došo. Če imate veliko dela, ste v stalnem gibanju – psihično in fizično, če nimate časa za redno prehranjevanje ali če ste preprosto v zahtevni, izjemni situaciji, se vata doša poviša. Tudi v hladnem, vetrovnem jesenskem času se naravno poviša v telesu in povzroča nespečnost, anskioznost, občutke lahkotnosti v glavi, neprizemljensoti, vetrove, suhost.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100g, za približno 50 napitkov.

2 na zalogi

Opis

Sestavine: Ashwagandha * (Withania somnifera), Kurkuma * (Curcuma longa), Shatavari * (Asparagus racemosus),  Yastimadhu * (Glycyrrhiza glabra),  Cimet * (Cinnamomum zeylanicum), Kardamom * (Elettaria cardamomum)

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Uporaba: 1 čajno žličko mešanice (približno 2 g) vmešajte v 250 ml kravjega ali rastlinskega mleka, segrejte in sladkajte po okusu. Mešanico lahko uživate kadarkoli v dnevu. Še posebej jo je ugodno piti zvečer pred spanjem.

  • Hraniti na suhem in hladnem prostoru.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Garancija varnosti izdelka nemškega laboratorija. Ta izdelek je skladen z nemškimi/EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.
  • Proizvajalec: Classic Ayurveda, Nemčija
  • Država porekla: Indija

Ajurvedska prehrana predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Celostni pregled opravite pri ajurvedski svetovalki.