Ashvagandha prah, bio, AYU

14.00 

Korenine ashvagandhe se pred mletjem posušijo pri nizki temperaturi (pod 42 stopinjami), kar je zelo nežen proces, ki zagotavlja boljše ohranjanje naravnih rastlinskih snovi, kot običajno sušenje na zraku. Prašek ustreza predpisom za presno hrano in je izdelan brez polnil ali pomožnih snovi.

Vegansko.

Količina 100 g

15 na zalogi

Opis

Ašvaganda (angleško ashwagandha), imenovana tudi zimska češnja, je eno najbolj znanih ajurvedskih prehranskih dopolnil. V ajurvedi je način, kako se uporablja ashvagandha, enakovreden ginsengu v tradicionalni kitajski medicini. Beseda ashvagandha pomeni “vonj po konjih” in verjame se, da nam njena korenina da moč konja. Zmanjšuje vata in kapha doši.

Ašvaganda je adaptogena rastlina, ki se prilagaja našim potrebam. Lahko nas pomiri, lahko pa nam da moč. Svetujemo jo v primeru stresa, izčrpanosti, težavah pri spanju, saj krepi živčni sistem. Moški tudi radi posežejo po njej, saj okrepi spolno moč.

Pregled:

  • Latinsko ime: withania somnifera
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznan kot “indijski ginseng”
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Posebej primerno za jesen in zimo
  • Zmanjšuje vata in kapha doši

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.148 kg