Ashvagandha Rasayana, NIMI

31.00 

Beseda Rasayana označuje snovi, ki pomlajujejo in krepijo tkiva. Ashvagandha Rasayana spada med tradicionalna prehranska dopolnila v ajurvedi.

S kakovostnim pečatom “BDIH kontrolirano testiranje težkih kovin”

Sestavine: trsni sladkor, med, ghee, korenina ashwagandhe (Withania somnifera),kumin,  koren sarsaparile (Smilax), vinska trta, kardamom, mešanica ajurvedskih zelišč in začimb

Količina 500 g

2 na zalogi

Opis

Ašvaganda (angleško Ashwagandha) rasayana združuje najboljše lastnosti klasične recepture chyavanprasha in adaptogene lastnosti ashwagandhe. Odlična pasta je kot nalašč primerna za jesensko / zimski čas, saj bo okrepila imunski sistem in hkrati uravnavala delovanje živčnega in hormonskega sistema. Uravnava vse tri doše, še posebej vata došo.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 0.875 kg