Ashoka arishta Bai 13

21.50

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Tradicionalno se uporablja pri težavah z miomi, endometriozo in močnimi menstruacijami. Zmanjšuje pitta in kapha došo v arthava dhatu (ženski reproduktivni organi).

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Proizvedeno v Evropi.

Količina 250 ml

1 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača
  • Aqua, Saraca indica, Carum carvi, Mangifera indica, Zingiber officinalis, Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia bellirica, Cyperus rotundus, Berberis aristata, Adhatoda vasica, Woodfordia fruticosa
  • Vsebnost alkohola: 2.7% vol
  • Izdelek primeren za vegane

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg