Arjuna prah, bio, KA

14.50 

Prehransko dopolnilo.

Po starodavnih ajurvedskih zapisih se arjuna priporoča pri različnih vrstah srčnih bolezni, angina pectoris, srčna aritmija, povišan krvni tlak. Klinične raziskave na ljudeh so pokazale izboljšanje teh stanj. Pomaga pri zmanjševanju trigliceridov in holesterola. Krepi srčno mišico in tonificira kapilare. Deluje na vyana vayu in regulira cirkulacijo. Ima sposobnosti celjenja ran, tako pri poškodbah, kot post operativno in celjenja zlomov.

Vegansko.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina 100 g

1 na zalogi

Opis

Sestavine: Arjuna*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen dnevni odmerek: 1 čajna žlička 2 x na dan s toplo vodo vsaj 30 minut po jedi ali po navodilu ajurvedske svetovalke.  Priporočljivo je, da prvi odmerek vzamete po zajtrku.

Pregled:

  • Latinsko ime: Terminalia Arjuna
  • Rastlinski izdelek iz kontrolirane ekološke pridelave.
  • Tradicionalni ajurvedski recept.
  • Narejeno iz 100% naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
  • Proizvajalec: Kerala Ayurveda, Avstrija
  • Država porekla: Indija

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano po opravljeni ajurvedski diagnostiki. Celostni napotki, ki dajejo rezultate vključujejo izbran način življenja, prehrano, napitke, začimbe, zelišča, ajurvedske postopke in jogijske tehnike. Pred uporabo ajurvedskega prehranskega dopolnila opravite ajurvedsko diagnostiko pri ajurvedski svetovalki.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg