Arjuna arishta Bai 40

21.50 

Ajurvedska zeliščna pijača z alkoholom, izdelana po tradicionalni metodi samo-fermentacije. Originalni recept ne vsebuje konzervansov. Po starodavnih knjigah o ajurvedi se Arjuna arishta priporoča pri vseh vrstah srčnih bolezni in težavah s krvnim tlakom.

Ajurvedske zeliščne alkoholne pijače se tradicionalno proizvaja s strogim postopkom, v katerem se rastlinski izvlečki fermentirajo. Zeliščne alkoholne pijače so izjemno rahle in hitro delujoče. Učinkovine v vinu ohranijo svoje lastnosti skozi daljše časovno obdobje. V ajurvedi velja, da so asave in arishte posebej učinkovito prehransko dopolnilo.

Vegansko.

Proizvedeno v Evropi.

Količina 250 ml

1 na zalogi

Opis

Pregled:

  • Zeliščna fermentirana alkoholna pijača – voda, Terminalia Arjuna, Hyperanthera moringa, Woodfordia fruticosa
  • Vsebnost alkohola: 1,9 % vol

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.

Dodatne informacije

Teža 1.02 kg