Amalaki prah, KA

12.40 

Amalaki prah je izdelan iz bio sadežev amle najvišje kvalitete, ki so skrbno posušeni pri nizkih temperaturah ki nikoli ne presežejo do 42 stopinj Celzija. V primerjavi z običajnim sušenjem na zraku je to zelo nežen proces, saj ohranja naravne rastlinske snovi. Posušene sadeže se nato zmelje v fin prah. Amalaki je možno kupiti tudi v tabletah.

Vegansko.

Količina 100 g

12 na zalogi

Opis

Po ajurvedski tradiciji velja amla (amalaki) za plod mladosti in lepote. Znano je, da je najpomembnejša rasayana (obnavlja in pomlajuje). V Evropi jo imenujemo tudi “indijska kosmulja”, ker je njen videz zelo podoben naši kosmulji. Sveže sadje je zelo kislo in ima visoko vsebnost vitamina C. Vključuje 5 od 6 okusov; manjka samo slanost.

Pregled:

  • Latinsko ime: emblica officinalis
  • Ajurvedski rastlinski produkt, certificirano ekološko
  • Poznan kot rasayana
  • Naravni rastlinski izdelek brez umetnih ojačevalcev okusa in dodanih konzervansov
  • Država porekla: Indija
  • Pomirja vse tri doše, še posebej pitta došo

Preizkušen v nemškem laboratoriju za zagotovitev varnosti proizvodov. Ta izdelek je v skladu z EU direktivami glede težkih kovin in mikrobiologije.

Ajurvedsko prehransko dopolnilo predstavlja le del ajurvedske celovite rešitve za ravnovesje in mora biti izbrano glede na stanje vata, pitta in kapha doše. Šele vpeljava ustreznega načina življenja in prehrane glede na trenutno stanje vata, pitta in kapha doše bo dalo želene rezultate. Zato predlagamo, da se pred nakupom ajurvedskega prehranskega dopolnila posvetujete z ajurvedsko svetovalko/cem.