Mednarodni dan joge, 21. junij


Podrobnosti dogodka


Mednarodni dan joge21. junij je s strani Združenih narodov proglašen za Mednarodni dan joge. Po celem svetu bodo na ta dan potekale vadbe in predavanja z jogijsko vsebino.

V sodelovanju z Indijsko ambasado in drugimi joga studii, AJURJOGA center organizira vadbo joge na prostem po Sloveniji, ki se bo pričela točno ob 11.00 uri po večjih mestih in krajih.

Obenem je to poletni solsticij, kar pomeni, da je dan v letu najdaljši in noč najkrajša. To ima v številnih kulturah velik pomen in na ta dan praznujejo. Tudi v AJURJOGA centru bo veselo in poučno.

10:45 – 11:40 – Pogačarjev trg, Ljubljana – brezplačna vadba joge na prostem

18:00 – 19:30 – AJURJOGA center, Ljubljana – brezplačen uvod v jogo in vadba tradicionalne joge po sistemu Sivananda joge

20:00 – 21:00 – AJURJOGA center, Ljubljana – brezplačno predavanje na temo Preventivni učinki joge in ajurvede pri ohranjanju zdravja

Vabljeni, da se mi v dopoldanskem času pridružite na Pogačarjevem trgu, v Ljubljani kjer bomo različni učitelji joge vodili vadbo ali na večerni vadbi in predavanju v AJURJOGA centru. Vsi dogodki so brezplačni. Predznanje joge ali ajurvede ni potrebno. S seboj prinesite blazino za jogo.

Zaradi organizacije se je potrebno na oba večerna dogodka v AJURJOGA centru prijaviti. 

Za informacije in prijave pišite preko spletnega obrazca, e-pošte [email protected] ali pokličite na + 386 (0)40 613 963.

    Prijava na dogodek

    Ime in priimek (obvezno)

    Vaš eMail (obvezno)

    Telefon (obvezno)

    Dodatna vprašanja